#8 - Budapest III, XIII, XIV, XV. kerületei (Archived)

Please donate!
chexum marked #196 as done

chexum marked #188 as done

chexum marked #189 as done

chexum marked #161 as done

Kolesár marked #163 as done

This project was archived.

Az ortofotó egy ideje már nem elérhető, ezért a projektet archiváltuk.

Az Interspect 2014-es nagy felbontású lombtalan ortofotóján kiválóan láthatók az egyes épületek. Az ortofotó készítője azért hozta nyilvánosságra, hogy a lefedett területen teljes és pontos lehessen az OpenStreetMap állománya. A kiinduló állapot ugyanis nagyon hiányos volt, a műholdképek alapján szerkesztett épületek pedig alapok pontosításra szorultak.


Created by Kolesár - Updated - Priority: high

  Instructions

Entities to Map
épületek, utak
Changeset Comment
#Budapest-Interspect-2014
When saving your work, please leave the default comment but add what you actually mapped, for example "added buildings and a residential road".
Imagery

Interspect ortofotó 2014


A terület egy részén már meg vannak rajzolva az épületek. Ezek egy része még Bing alapján készült, ezek felülvizsgálatra szorulnak. Számos épület rajza már az Interspect 2014-es ortofotója alapján készült, szerencsés esetben egész négyzeteket lehet gyorsan készre állítani.

Az alapanyag részletessége bőven meghaladja az összes eddigi forrásét, ezért szinte minden út vonalvezetésén tudunk belőle javítani. Még a pályaudvarok vágányai is megkülönböztethetők rajta.

A fotóról lelógó vonalak kiegészítésére érdemes megnézni a többi ortofotót és műholdképet is, persze figyelembe véve hogy azok régebbiek és a műholdképek jelentősen el lehetnek tolódva.

  Start contributing

Contributors Done Assigned